מלית פאני פורי – דג נא 

300 גרם אינטיאס חתוך לקוביות

1 פלפל צ'ילי חריף פרוס לפרוסות דקות

צרור כוסברה  קצוצה

אופציונלי : לבבות דקל

3 כפות מיץ לימון

כף שמן זית

חצי כפית מלח

רוטב:

חצי שן שום

1 כפית ג'ינג'ר  מגורר

50 גרם כוסברה

5 כפות מיץ לימון

חצי כוס מים

חצי כפית מלח

הכנה:

מכינים את הדג: בקערה מערבבים קוביות דג, צ'ילי חריף, כוסברה קצוצה וקוביות לבבות דקל. לא מתבלים עדיין, את התיבול משאירים לדקות האחרונות.

מכינים את הרוטב: 

בבלנדר או במעבד מזון טוחנים את כל חומרי הרוטב. טועמים ומתקנים תיבול. אם סמיך, מוסיפים מים. הרוטב צריך להיות דליל. מתבלים את הדג בשמן זית, לימון ומלח. טועמים ומתקנים תיבול. ממלאים בעדינות את הפורי בדג ממש לפני ההגשה.