אומרת מראש במתכון הנוכחי לא מעט מרכ
החומרים במתכון מתאימים לשתי תבניות בגודל 15/20 או תבנית פיירקס גדולה של 25/30
מצרכים:
כרובית שלמה מבושלת ומפורקת לפל
6-8 עגבניות חתוכות לרבעים
3 כפות שמן זית
זעתר טרי מספר ענפים (נחמד אך לא חובה)
כוס עגבניות שרי
150 גרם שבבי סויה לפני השריה.
1 בצל לבן חתוך לקוביות
1 סלסלת פטריות שמפניון חתוכות
1/2 כוס עדשים שחורות מבושלות
1/2 כוס טחינה גולמית
1/2 כוס גרגירי חומוס מבושלים
50 גרם צנוברים לפיזור מעל
2 כפיות בהרט
2 כפיות מלח אטלנטי
1/2 כפית פלפל שחור
איך מכינים:
משרים את שבבי הסויה באמצעות כו
בזמן ששבי הסויה בהשריה פורסים את כל העגבניות
אנחנו רוצי
בתבניות בהם נגיש את הסי
בזמן שהכרובית והעגבניות בתנור.
נעבור להכנת ״הבשר״ – במחבת נטג
נעבור להכנת השכבות :
נוציא את הכרוביות והעגבניות מה
נפזר מעל את גרגירי החומוס והצנ
להוציא כשהטחינה מתחילה לקבל מרקם קרמי והחומוסים צבע שחום.