קארי טעים ומנחם על בסיס עגבניות עם ניחוח הודי שהולך טוב כמעט עם כל ירק שנשאר במקרר.
חומרים
1 גמבה
1 בטטה
1 בצל סגול
4 שינים שום
חבילת פטריות
300 גרם גרגירי חומוס מבושלים
250 גרם טופו
400 גרם עגבניות מרוסקות
1 פחית קרם קוקוס
100 גרם גבינת קשיו ( אופציונאלי)
2 כפות סילאן
תיבול
זרעי כמון , קארי צהוב , קינמון , מלח אטלנטי ורוד
הגשה
כוסברה וסיר אורז לבן
בסיר בינוני מרתיחים מים עם כפית מלח ובעת הרתיחה מכניסים את הבטטה ל10 דקות עד שהיא מתרככת , מוציאים וחותכים לריבועים קטנים .
בתבנית עם נייר אפייה מסדרים את פלחי הבטטות ,רצועות גמבה ,פטריות וגרגירי חומוס מבושלים ומערבבים עם 2 כפות קארי , כפית קינמון , פלפל שחור , כפית מלח אטלנטי , סילאן ושמן זית מכניסים לתנור ל30- 40 דקות בטמפרטורה של 180 מעלות .
בנתיים במחבת מטגנים בצל , 2שיני שום , 1 כף של זרעי כמון כ2 דקות ולאחר מכן מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומערבבים , לאחר 5 דקות מוסיפים את קרם הקוקוס ו2 כפות גבינת קשיו ומערבבים. נותנים לרוטב להתבשל עוד כ10 דקות עם מכסה ומוסיפים את הירקות מהתנור , מערבבים וממשיכים לבשל עוד כ10- 15 דקות , לקראת הגשה מפזרים כוסברה קצוצה ומגישים עם אורז לבן .