והפעם בפינת חומרי הגלם שלנו:
חומרי גלם פשוטים , בסיסיים , שיכולים לשמש וריאציות רבות של מנות "קינוח" ללא אפייה , ללא שלבי הכנה והכי חשוב ללא כלים לשטיפה (:
גרגירי צ'יה –
גרגירי צ'יה הם כמו טופו בשביל קינוחים או יותר נכון כמו קסם (: הם חסרי טעם וסופגים כל מה שתוסיפו להם ויש להם מרקם פודינג – ג'לי בלי שום מאמץ ( כאשר מוסיפים אליהם נוזלים) .
היחס המקובל להכנת 5 כוסיות קינוח או קערה מכובדת :
⅓ כוס גרגירים 1 כוס נוזל – קרם קוקוס/ חלב שקדים כל נוזל לבנבן אחר
תוספים שיתנו את הטון של הטעם לפודינג: תמצית וניל , קקאו , סילאן
ואיך עושים הצגה ? ויוצרים מנות פינטרסט בצבעים עזים:
מערבבים את תערובת הפודינג עם אבקות מיצוי של פירות שחלקם נחשבים ככמזונות על
Blue Butterfly Pea
Pink Pitaya
Aqua Blue Spirulina
איך משיגים את האבקות האלו?
אם מסתכלים עמוק במדפי הSUPER FOOD בחנויות טבע , הם יהיו שם במחירים מופרזים .
אז אפשר להתעזר בסבלנות ולהזמין אוןליין מsuncorefoods או לבקש ממכרים באמריקה
הדרך השנייה לקינוח מנקר עיניים היא עבודה בשכבות
פירות קפואים + בלנדר + פודינג צ'יה
שכבה אדומה של פרי קפוא ( נגיד פטל ) , שכבה לבנה של פודינג ציה , רוטב / פרי טרי לפי בחירה / היצע.