מרכיבים:
1 כוס עדשים שחורות
½ כוס אגוזי מלך /פקאן/ קשיו/ פיסטוק
½ כוס בוטנים
2 כפות סירופ מייפל / סילאן
צרור גדול של פטרוזיליה קצוצה
חופן עלי כוסברה קצוצים
מעט עלי נענע קצוצים
½ כוס גרגירי רימון – אפשר להחליף בחמוציות / גוזי ברי
3 תמרים חתוכים קטן
1 כף שמן זית
מלח
¼ כוס מיץ לימון
הוראות הכנה
שמים עדשים בסיר ויוצקים שפע מים רותחים . מנמיכים להבה ומבשלים 15-20 דקות עד שהעדשים רכות אך לא מתפרקות מסננים.
קולים את האגוזים , במחבת יבשה כ2- דקות עד שעולה ניחוח עדין של קלייה . מכבים את האש , יוצקים סירופ מייפל ומערבבים לציפוי מלא.
שמים את העדשים המצופים בקערה.
מוסיפים עשבי תיבול , גרגירי רימון , תמרים ושמן זית ומערבבים . מתבלים במלח ומיץ לימון ומגישים.