מרכיבים

חבילת טופו

למרינדה ( עשינו עבורכם)

חצי כוס רוטב סויה

4 כפות שמן שומשום

2 כפות סילאן

רוטב סאטה:

5 כפות חמאת בוטנים

כף סילאן

חצי כפית משחת קארי אדום (לא חובה)

2 כפות חלב קוקוס (ניתן להמיר בנוזל אחר אם אתם לא רוצים טוויסט קוקוסי בטעם)

2 כפות מיץ לימון

כף רוטב סויה

מים לפי הצורך

  • הוראות הכנה
  • חותכים את הטופו לקוביות בגודל הרצוי (עדיף מעט גדולות יותר כדי שיהיה קל לשפד אותן אחר כך). מערבבים את רכיבי המרינדה, מניחים בפנים את קוביות הטופו, מערבבים היטב ומעבירים למקרר לכחצי שעה.(עשינו כבר) 
  •  בינתיים מכינים את הרוטב (פשוט מערבבים/טורפים בקערה היטב עד שאחיד ובמרקם סמיך יחסית שניתן להבריש על גבי הטופו).
  • מחממים מחבת נון סטיק גדולה, משפדים את הטופו ומניחים במחבת, שופכים מעליו את המרינדה. מטגנים במרינדה כשתי דקות מכל צד,מברישים את השיפודים ברוטב הסאטה וממשיכים לחמם עוד כדקה מכל צד.
  • מומלץ להגיש חם, מעל אורז, בליווי כוסברה, בצל ירוק ושמשום קלוי.